Διαβάτη, δεν υπάρχει μονοπάτι, το μονοπάτι το φτιάχνεις μόνος σου... Υγεία & Φάρμακα - Ο Άλλος Δρόμος | Χωρίς ΕΕ, Ευρώ, Χρέος και Μνημόνια

Αναγκαία Άμεσα Μέτρα Ανατροπής της Υγειονομικής Γενοκτονίας!

του Πάνου Παπανικολάου: Νευροχειρουργός ΕΣΥ, Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ- ΠΙΣ

Το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – εθελόδουλων κυβερνήσεων έχει επιβάλλει μια πραγματική ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, την οποία ομολογούν οι πιο έγκυροι διεθνείς επιστημονικοί αναλυτές καθώς και ΜΜΕ όπως το CNN, το BBC, ο Guardian κλπ.

Κρίση και υγεία. Φαρμακευτική περίθαλψη μετά την έξοδο από το ευρώ

του Γρηγόρη Θ. Γεροτζιάφα
στο περιοδικό Εκτός Γραμμής, Τεύχος 29 / Φεβρουάριος 2012
www.ektosgrammis.gr
 

Η στάση πληρωμών, η επιστροφή στη δραχμή και η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσιάζονται από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς προπαγάνδας ως οικονομικός και κοινωνικός Αρμαγεδδών, που μεταξύ άλλων θα έχει δραματικές επιπτώσεις στην υγεία του λαού, μιας και τα φάρμακα είναι μεταξύ των προϊόντων πρώτης ανάγκης που θα βρίσκονται σε έλλειψη στην «αλβανοποιημένη» χώρα μας.

Μερικές σκέψεις για ένα “Plan B” στο χώρο της υγείας

του Γιώργου Νικολαΐδη

 

Τον Οκτώβριο που πέρασε δημοσιοποιήθηκε το καταληκτικό κείμενο της Συνδιάσκεψης Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ[1]. Το κείμενο αυτό περιέχει διάφορες ενδιαφέρουσες θέσεις που λίγο – πολύ αποτελούν μετατοπίσεις του πολιτικού αυτού χώρου σε σχέση τ με τις παραδοσιακές θέσεις του Συνασπισμού ή των πολιτικο-συνδικαλιστικών μορφωμάτων του στο χώρο της υγείας.